Huisartsen Oekene

Bezoek website

Unit 3

Unit-3 is een nieuw concept in de interieurwereld. Unit-3 staat voor prachtige interieurmerken en richt zich uitsluitend op de professionele markt. Architecten, decorateurs en alle andere professionelen die met interieur te maken hebben, kunnen op Unit-3 beroep doen. Zij kunnen het volledige aanbod vrijblijvend met hun klanten bezoeken in de privé-showroom.

Bezoek website

Terre Bleue - Partytips

Partytips.be is het online platform van Terre Bleue boordevol inspiratie voor het plannen van een communieparty of lentefeest. Naast de focus op de nieuwe, feestelijke juniorcollectie van Terre Bleue wordt er plaats gemaakt voor de leukste feest- en decoratietips: van originele fotografie tot stijlvolle catering. Zo helpen wij alle mama’s op hun afteltocht naar de perfecte dag, van alle stress af. Surf naar partytips.be en dompel je onder in de feestvreugde.

Een samenwerking met Newdays en Savvy.

Bezoek website

Atelier Noterman

Een samenwerking met Newdays.

Bezoek website

Hofnar

Een totaaloplossing voor entertainment. Dat is Hofnar. Ze begeleiden elk feest met het gepaste entertainment tot een hoogtepunt. Van muzikale acts, dj's en video-support tot volledige technische ondersteuning van klank, licht en podium.

Bezoek website

Steen BVBA

Steen BVBA is een familiebedrijf gespecialiseerd in bouw- en dakwerken.

Bezoek website

Skratch

Je start een onderneming of lanceert een nieuw idee? Skratch helpt je met een passende identiteit en ondersteunt je met visuele communicatie tools die opvallen en bijblijven.

Bezoek website