Kubrick is een onafhankelijke online communicatie studio.

Als jong bedrijf bouwen wij functionele Drupal websites die uw identiteit op het web versterken. Met dit flexibel systeem en met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt is uw site eenvoudig inhoudelijk - tekst en beeld - beheerbaar. Drupal is een open source systeem met een zeer actieve community die steeds zorgt voor innovatie en nieuwe functionaliteiten.

Door de groeiende mobiele markt is het belangrijk dat websites geoptimaliseerd worden voor een brede waaier aan toestellen en schermformaten. Daarom zijn al onze websites responsive, met een aangepast design en zo groot mogelijk gebruiksgemak voor de verschillende apparaten.

Elke website is maatwerk. Aan de hand de vooropgestelde functionaliteiten zorgen wij voor een fris design dat perfect aansluit op uw bedrijf en huisstijl. Door de ontwikkelingen in de sector van nabij op te volgen werken we steeds met cutting edge technieken.

We functioneren als één centraal aanspreekpunt voor het totaalpakket van uw digitale aanwezigheid. Naast de eigenlijke ontwikkeling van de website zorgen wij ook voor de domeinregistratie, hosting, e-mail accounts... Daarnaast kunnen we ook instaan voor uw online communicatie.

Vanaf de start van het project maken we concrete afspraken met u zodat budget en deadline gerespecteerd worden.

Bij de oplevering van elke website wordt een gerichte opleiding voorzien voor het beheer van uw website, vergezeld van een duidelijke handleiding.